Aktualna pogoda w waszym regionie oraz jej skutki

Dyskusja na tematy dowolne

Re: Aktualna pogoda w waszym regionie oraz jej skutki

Postprzez JeD » 13 sierpnia 2012, 12:06

Nałęczów dziś 14-16 C waha się temperatura cały dzień deszcz ciężkie chmury przelatują nad Nałęczowem i zapowiadali zę ulewy nad Lubelskim,Podkarpackim,Świętokrzyskim i na podlasiu :roll:

Temperatura mogła by być ze 20 C a tak to jest listopad :roll:
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez Luk » 13 sierpnia 2012, 15:33

W najbliższych czasie (dziś, jutro we wtorek i w środę) będą bardzo duże ciągłe opady na wschodzie Polski. Towarzyszyć im będą silny wiatr i niska temperatura czasami nie przekraczająca 15 stopni. Na zachodzie kraju będzie znacznie lepiej.
Kiedy powrót upałów? Wszystko wskazuje na to, że od czwartku zacznie się robić gorąco, a od niedzieli upalnie. Według aktualnych prognoz następny weekend będzie piękny - słoneczny i gorący.
Pozdrawiam, Łukasz
Luk

Zdjęcia: 765

Postprzez lumix26 » 13 sierpnia 2012, 16:23

Powiadasz upały Luk to nie dobrze.Teraz jest wręcz dla mnie taka pogoda wyśmienita im niższa temperatura tym lepiej się czuję ;)
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
lumix26

Zdjęcia: 3827

Postprzez Whites86 » 13 sierpnia 2012, 17:42

lumix26 napisał(a):Powiadasz upały Luk to nie dobrze.Teraz jest wręcz dla mnie taka pogoda wyśmienita im niższa temperatura tym lepiej się czuję ;)

u mnie waha sie od 14 do 18 i takie cos mnie satysfakcjonuje najbardziej, nieobrazilbym sie gdyby cale lato takie bylo :)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Luk » 13 sierpnia 2012, 17:58

Whites, gdy latem jest kilkanaście stopni to to nie jest lato, to jest jakaś polarnomorska zgnilizna.
Kilkanaście stopni - tak, ale w takich miesiącach jak marzec, kwiecień czy październik i listopad.
Pozdrawiam, Łukasz
Luk

Zdjęcia: 765

Postprzez Whites86 » 13 sierpnia 2012, 18:01

Luk napisał(a):Whites, gdy latem jest kilkanaście stopni to to nie jest lato, to jest jakaś polarnomorska zgnilizna.
Kilkanaście stopni - tak, ale w takich miesiącach jak marzec, kwiecień czy październik i listopad.

ja jestem bardzo zadowolony z faktu iz upalne dni u nas w kraju w skali roku wystepuja bardzo rzadko, ;) i dla mnie 20 stopni to juz duzo , im wiecej tym gorzej mi sie spi, pracuje i zyje :roll:
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez mateusz » 13 sierpnia 2012, 18:02

Jak dla mnie to 20- 25 stopni jest ok. Rzeczywiście luk - u nas (Olsztyn) jutro od rana do nocy ma bez przerwy padać :cry: Upałów w mojej części kraju raczej nie zapowiadają.. co najwyżej 20-23 stopnie do niedzieli tak więc zdaje się, że będzie spora różnica między wschodem a zachodem kraju...
Pozdrawiam ,
mateusz

Zdjęcia: 544

Postprzez JeD » 13 sierpnia 2012, 19:04

Rzeczywiście oboje macie rację i Luk i Whites. W lato powinno być np. od 18-25 lipiec te 27 C ale nie całe lato ono powinno być pogodne z temperaturą 18 C każdy ma inne gusta ale moje są takie yulko jeden tydzień upału a reszta spokojna temperatura Około ''dwudziestki'' ;)
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez Lampka » 13 sierpnia 2012, 19:14

A ja tam lubię, jak latem jest gorąco, choć niekoniecznie musi być ponad 30 stopni. Jak jest taki upał, to najlepiej wyjechać gdzieś za miasto - tam aż tak bardzo się tego nie czuje ;)
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
Lampka

Zdjęcia: 14

Postprzez famabud » 14 sierpnia 2012, 08:51

W Lublinie normalnie listopad. :roll:
Light is life
famabud

Zdjęcia: 1074

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-Topic