Parę pytań do profesjonalistów

Dyskusja na tematy dowolne

Re: Parę pytań do profesjonalistów

Postprzez lumix26 » 4 marca 2017, 11:08

OUSF napisał(a):A jak myślicie, oprawę która waży ~~11kg jeszcze przyjmą na poczcie?

a dlaczego nie mieli by przyjąć ja do 30 kg paczki wysyłam i nie ma z tym problemu
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
lumix26

Zdjęcia: 3827

Postprzez OUSF » 4 marca 2017, 12:39

Bo na stronie PP pisze, że w wycenie na suwaku mają paczki do 10kG
OUSF

Postprzez lumix26 » 4 marca 2017, 12:43

OUSF napisał(a):Bo na stronie PP pisze, że w wycenie na suwaku mają paczki do 10kG

pierwsze słyszę wysyłasz jako paczka24 lub paczka48
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
lumix26

Zdjęcia: 3827

Parę pytań do profesjonalistów

Postprzez Farel03 » 4 marca 2017, 13:16

@OUSF

Nie wiem , jakiej przeglądarki używasz , ale ją zmień :)

Obrazek

PACZKA48 jest do 20kg
Lepsze jest wrogiem dobrego. Najprostsze rozwiązania są najlepsze
Farel03

Postprzez Elektroservice » 4 marca 2017, 13:17

A najlepiej to mimo wszystko skorzystaj z usług kuriera :) Osobiście mogę polecić firmę FedEx :)
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Elektroservice

Zdjęcia: 0

Postprzez OUSF » 4 marca 2017, 13:27

Dobra, ja patrzyłem na zwykłą paczkę :P
A na telefonie używam systemowej przeglądarki Androida 2.3.6 :P xD
Nie wiem już sam, paczką48 wychodzi za pobraniem i ostrożnie! 42zł, a kurierem 40zł za pobraniem, bez opcji ostrożnie!
OUSF

Postprzez Whites86 » 4 marca 2017, 13:33

Elektroservice napisał(a):A najlepiej to mimo wszystko skorzystaj z usług kuriera :) Osobiście mogę polecić firmę FedEx :)

nie słuchaj tego człowieka ;) jak zależy Ci by paczka była cała zadnych kurierów...
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Elektroservice » 4 marca 2017, 13:35

Ja bym brał mimo wszystko kuriera. A żeby nie mnożyć kosztów zrezygnował z pobrania i zapłacił z góry, no chyba, że taka opcja jest niedostępna.

P.S. Whites zawodowo zajmuje się wysyłaniem paczek i gdybyś czytał to co pisałem, to byś nie ciągnął dalej tych bredni o wyższości poczty nad kurierem. Poczta to zło, 10 paczek rozwalonych od czerwca ubiegłego roku do teraz, kurier nie rozwalił w tym czasie niczego. Wysyłam dziennie po kilkanaście paczek czasem bardzo delikatne przedmioty jak reflektory, wkłady lusterek, itp. Raz nawet wysłałem szybę boczną i też poszła kurierem - dojechała cała.
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Elektroservice

Zdjęcia: 0

Postprzez Whites86 » 4 marca 2017, 13:41

Elektroservice napisał(a):Ja bym brał mimo wszystko kuriera. A żeby nie mnożyć kosztów zrezygnował z pobrania i zapłacił z góry, no chyba, że taka opcja jest niedostępna.

P.S. Whites zawodowo zajmuje się wysyłaniem paczek i gdybyś czytał to co pisałem, to byś nie ciągnął dalej tych bredni o wyższości poczty nad kurierem. Poczta to zło, 10 paczek rozwalonych od czerwca ubiegłego roku do teraz, kurier nie rozwalił w tym czasie niczego. Wysyłam dziennie po kilkanaście paczek czasem bardzo delikatne przedmioty jak reflektory, wkłady lusterek, itp. Raz nawet wysłałem szybę boczną i też poszła kurierem - dojechała cała.

dla Ciebie to jest wygodne bo siedzisz w firmie grzejesz dupsko na stołku przyjedzie Ci kurier pod drzwi odbierze paczke i heja, ale niestety prawda jest inna bo nie dość ze usługi są dużo droższe , 2 niemal zawsze są z nimi problemy, ja na palcach 1 ręki mogę policzyć kiedy do mnie paczka doszla w całości, każdy kurier za każdym razem miał cos uszkodzone, w 90% było to tylko opakowanie paczki , srodek na szczęście był cały, ale zawsze były z tym problemy, największy niszczyciel to UPS nigdy nie przywiozł mi nic całego, w dodatku przypomnij sobie co było z paczką która szła z moimi częściami do Ciebie? frajer porzucił ją pzy bramie podrobil podpis o odebraniu i pojechał w długą, takie coś z PP było by nie do pomyślenia, poczta takich jaj nie robi nigdy
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez OUSF » 4 marca 2017, 13:44

no nie wiem juz sam. zalezy mi zeby dojechala cala oprawa.
pobranie musi byc, juz mnie jeden gosciu chcial oszukac. 2 tygodnie nie wysyłał, w końcu zwrocil kasę. a moze zaplacic z gory :?: sam nie wiem...
OUSF

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-Topic