OUSF napisał(a):A jak myślicie, oprawę która waży ~~11kg jeszcze przyjmą na poczcie?
a dlaczego nie mieli by przyjąć ja do 30 kg paczki wysyłam i nie ma z tym problemu
OUSF napisał(a):A jak myślicie, oprawę która waży ~~11kg jeszcze przyjmą na poczcie?
OUSF napisał(a):Bo na stronie PP pisze, że w wycenie na suwaku mają paczki do 10kG
Elektroservice napisał(a):A najlepiej to mimo wszystko skorzystaj z usług kurieraOsobiście mogę polecić firmę FedEx
Elektroservice napisał(a):Ja bym brał mimo wszystko kuriera. A żeby nie mnożyć kosztów zrezygnował z pobrania i zapłacił z góry, no chyba, że taka opcja jest niedostępna.
P.S. Whites zawodowo zajmuje się wysyłaniem paczek i gdybyś czytał to co pisałem, to byś nie ciągnął dalej tych bredni o wyższości poczty nad kurierem. Poczta to zło, 10 paczek rozwalonych od czerwca ubiegłego roku do teraz, kurier nie rozwalił w tym czasie niczego. Wysyłam dziennie po kilkanaście paczek czasem bardzo delikatne przedmioty jak reflektory, wkłady lusterek, itp. Raz nawet wysłałem szybę boczną i też poszła kurierem - dojechała cała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości