OUSF napisał(a):W kwadratówkach nie stosowano stateczników ELGO, tylko Polam Gostynin. ELGO powstało w 1990, kwadratówkę klepali w latach 1979-1985
serio? już nie masz się czego czepiać ?
OUSF napisał(a):W kwadratówkach nie stosowano stateczników ELGO, tylko Polam Gostynin. ELGO powstało w 1990, kwadratówkę klepali w latach 1979-1985
JeD napisał(a):Nie za bardzo się tutaj szarogęsisz?
OUSF napisał(a):JeD napisał(a):Nie za bardzo się tutaj szarogęsisz?
Może trochę, rozumiem, ze Kolegom się to nie podoba, ale wkurza mnie, jak coś napiszę, i każdy się do mnie przyczepia.
Z góry przepraszam
FOX napisał(a):OUSF napisał(a):JeD napisał(a):Nie za bardzo się tutaj szarogęsisz?
Może trochę, rozumiem, ze Kolegom się to nie podoba, ale wkurza mnie, jak coś napiszę, i każdy się do mnie przyczepia.
Z góry przepraszam
Tak ale Ty czasami naprawdę mocno przeginasz a tutaj czepiasz się dosłownie pierdoły. Nazwa Elgo występowała już w latach 70 a to że później się zmieniło to dosłownie szczegół wiadomo o jaki statecznik chodzi z jakiego zakładu.
OUSF napisał(a):A ja chyba na własne życzenie poproszę o moderację, i wtedy już nikogo nie będę wkurzał, co?
Farel03 napisał(a):Czy posiada ktoś statecznik elektroniczny 1x T8 18watt z ciepłym startem ?
Interesuja mnie wartości 2 elementów :
Kondensatora zapłonowego oraz pozystora. Ewentualnie , jeżeli ciepły start realizowany jest w nim inaczej , to schemat samego "trzonu" zapłonowego.
Czy ten sam układ jest w stanie odpalić świetlówki T12 20w na ciepło ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości