Lampka napisał(a):Ale na drzewach już wyraźnie widać jesień. Więc może szybko się zimno zrobić.
Luk napisał(a):Wrzesień już jako 7 miesiąc z rzędu zapisze się powyżej normy jeśli chodzi o temperaturę. W tym roku jedynie luty był poniżej normy.
Whites86 napisał(a):Lampka napisał(a):Ale na drzewach już wyraźnie widać jesień. Więc może szybko się zimno zrobić.
czy ja wiem ? u mnie niewidac zadnych pozolklych lisci
OUKS340 napisał(a):Z czystej ciekawości: To oznacza że lipiec i sierpień były w tym roku aż tak ciepłe![]()
Luk napisał(a):OUKS340 napisał(a):Z czystej ciekawości: To oznacza że lipiec i sierpień były w tym roku aż tak ciepłe![]()
Lato w tym roku lekko powyżej normy było na północnym zachodzie Polski, natomiast najbardziej upalnie (znacznie powyżej normy) było na południowym wschodzie Polski. A Ty gdzie mieszkasz?
Luk napisał(a):OUKS340 napisał(a):Z czystej ciekawości: To oznacza że lipiec i sierpień były w tym roku aż tak ciepłe![]()
Lato w tym roku lekko powyżej normy było na północnym zachodzie Polski, natomiast najbardziej upalnie (znacznie powyżej normy) było na południowym wschodzie Polski. A Ty gdzie mieszkasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości