Elektroservice napisał(a):chyba nie chowasz tam przewodów telefonicznych ?
Lampka napisał(a):Elektroservice napisał(a):chyba nie chowasz tam przewodów telefonicznych ?
Oczywiście, że chowam, nawet całą centralę telefoniczną![]()
Generalnie to 6A, czy tam 10A, to są maksymalne prądy, przy jakich bezpieczniki się wyłączają. Wcale nie mówiłem, że będę tam podłączał taki duży odbiór. Chodzi o zabezpieczenie przed ewentualnym zwarciem.
Lampka napisał(a):Generalnie to 6A, czy tam 10A, to są maksymalne prądy, przy jakich bezpieczniki się wyłączają. Wcale nie mówiłem, że będę tam podłączał taki duży odbiór. Chodzi o zabezpieczenie przed ewentualnym zwarciem.
Lampka napisał(a):U mnie jeszcze nigdy przedlicznikowy nie poleciałPrzejrzę jeszcze ten układ, może zrobię w nim jakieś kosmetyczne przeróbki. Ale w takim razie w jaki sposób można zabezpieczyć podłączenie, żeby nie wybijało bezpieczników "piętro wyżej"?
Lampka napisał(a):U mnie jeszcze nigdy przedlicznikowy nie poleciałPrzejrzę jeszcze ten układ, może zrobię w nim jakieś kosmetyczne przeróbki. Ale w takim razie w jaki sposób można zabezpieczyć podłączenie, żeby nie wybijało bezpieczników "piętro wyżej"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości