Już nie demonizujcie tej grypy...
Niech przyjdzie jaknajszybciej odwilż i na stałe dodatnia temperatura.
Luk napisał(a):Mam dobrą wiadomość dla osób, które nie lubią zimy - od wtorku 29 stycznia rozpocznie się odwilż
lumix26 napisał(a):Myślicie że jak przyjdzie odwilż w najbliższym czasie to fajnie będziejak już to niech przyjdzie w marcu raz a dobrze
Falcon napisał(a):JeD - sytuacja hydro w kraju jest zła, to fakt, ale zdecydowanie wolałbym temp. +3 i padający deszcz, który wsiąknie w ziemię a nie jak śnieg zostanie na powierzchni tworząc coraz większe zaspy. Już wczoraj ledwo co wyjechałem spod bloku, kolega z lżejszym autem nie dał rady i się zakopał.
Śnieg jest super w górach, na polach i w lasach. Pięknie wygląda zaśnieżony krajobraz, sosny i świerki okryte "pierzynką" i snieżna biel jak okiem sięgnąć... ale jak się jedzie pociągiem lub taki widok ma z okna siedząc przy kaloryferze i pijąc ciepłą herbatę. Gdy trzeba wyjść, ślizgać się po błocie pośniegowym, odśnieżać auto, chodnik przed domem czy już przedzierać się przez takie zaspy w lesie jak energetycy naprawiający linie to zima nie wygląda tak pięknie.
Misiumac napisał(a):Luk napisał(a):Mam dobrą wiadomość dla osób, które nie lubią zimy - od wtorku 29 stycznia rozpocznie się odwilż
Skąd masz taką informację?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości