cieszyn napisał(a):Bardzo przepraszam, ale moje posty w niczym nerwowe nie były, więcej, starałem się uspokoić dyskusję i namówić na interlokutorów na spojrzenie na sprawę z wysoka, a nie z perspektywy doraźnych działań obu stron, o których tu było nieco za wiele. Dalej podtrzymuję tezę o nieprzydatności całego tego "tematu" i usunięciu go do kosza.
Ja rozumiem, że każda wizja, która przez przypadek nie jest Twoją wizją - jest wizją automatycznie błędną. Niemniej gdybyśmy chcieli poznać Twoją opinię w tej sprawie zapytalibyśmy - tymczasem pozwól jednak, żebyśmy sami decydowali co zostawić a co wyrzucić do kosza, ok?

arw napisał(a):Dla wlasnej wygody skasowaliscie posty, co rownie znaczy, że zakneblowaliście nam usta. Tak sie nie robi, to cios ponizej pasa, zważywszy, ze dyskusja cały czas trzymała poziom.
Szanowałem was za pasje, wiedze, kolekcje, ale cóż... Chcecie zbierać minusy u wspołużytkowników, wasza sprawa:)
Arw jesteś z nami nie od wczoraj. Na prawdę uważasz, że chcemy kneblować komuś usta? Na prawdę uważasz, że gdybyśmy chcieli, bylibyśmy w tym tak nieskuteczni? Było kilku, którzy tak uważali - z różnych powodów nie ma ich wśród nas. A kto zbiera minusy, ten zbiera