Ja kończyłem studia po specjalizacji "Inżynieria wysokich napięć". Ale zawodowo poszło to trochę w innym kierunku i teraz jestem specjalistą od sieci trakcyjnych kolejowych. Tramwajowych również. Dokładnie zajmuje się wyceną robót sieciowych. Dodam, że tą wiedzę nabyłem wyłącznie jako samouk. A ile przy tym już Polski zwiedziłem podczas wyjazdów na tzw. wizje lokalne, ile blistrów baterii zużyłem do pstrykania fotek to nie wspomnę. Nie raz bywało, że w hotelu aparat z wysuniętym obiektywem się suszył. A ile przy tym fotek na "potrzeby forum" się naptrykało. I to nie jest ostatnie słowo, bo rusza akcja przetargów kolejowych, więc zaczną się wyjazdy.
Ja w sumie też nieco pochopnie wybrałem mój profil - nie tylko na tym, ale na paru innych forach nazwa "Lampka" nie była jeszcze zajęta, więc wybrałem ją jako nazwę mojego profilu Jakbym mógł to chętnie bym ją zmienił np. na coś ciekawszego.
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
wyolon napisał(a):Violon 16' - wyolon. Są na tym forum ludzie, którzy zrozumieją o co chodzi
nieliczni, jak sądzę . ale ja akurat dokładnie wiem , o co chodzi
u nie wybór padł na toomm40. od mego imienia -Tomasz,a 40 to był wówczas symbol zbliżającej się czterdziestki, co zresztą ziściło się , bo za niecały miesiąc forumowa papuga pokaże, że mam już 41 lat , czyli ze zacząłem drugą młodość.