Szczerze to nie chce mi się go specjalnie wywlekać i rozbierać ale wnętrze Merkurego wygląda tak:

Jedyna różnica jest taka że oryginalnie nie ma tej płytki z PRkiem którą tutaj ktoś dostawił. Mój Merkury to tzw. "lepsza" wersja bo ma symetryczny zasilacz i końcówki STK 077 produkcji Sanyo (DSH 303 miał zasilacz niesymetryczny i GML 025). Jest zadbany bo kosztował mnie sporo pracy. Jak go kupiłem tuner nie dawał oznak życia i musiałem powymieniać isostaty od zakresów fal. Radiatora również nie było. Programator był uszkodzony zaś kondensator filtrujący w zasilaniu stopni końcowych ktoś wymontował i sprzęt przy załączaniu wzbudzał się niemiłosiernie. Wstawiłem 2x4700uF z Elwy ale on padnie w najmniej oczekiwanym momencie bo jest już lekko spuchnięty (ostatnio zaobserwowałem pomór tych kondensatorów jakkolwiek mam na to patent

). Piękny efekt wizualny uzyskałem wstawiając nową szybkę skalę z górnym UKFem oraz nowe żaróweczki. Panel ma jakieś plamy których nie idzie usunąć ale nie będę się z tym szarpał bo poniszczę napisy. Jako kolekcjoner staram się by moje sprzęty przede wszystkim działały wyglądały piękne i budziły zachwyt innych