Ale to nie wszystko...

set napisał(a):Ja ostatnio widzę z okna wynajętego mieszkania rtęciowe OZPRy oraz ORO i nie narzekam
W ogóle w Siedlcach jest bardzo dużo klasyków różnej maści (do tego święcących czystą rtęcią), niestety specyfika mojego zawodu nie bardzo pozwala mi żebym włóczył się po mieście z aparatem (a szczególnie po zmroku...)
Whites86 napisał(a):set napisał(a):Ja ostatnio widzę z okna wynajętego mieszkania rtęciowe OZPRy oraz ORO i nie narzekam
W ogóle w Siedlcach jest bardzo dużo klasyków różnej maści (do tego święcących czystą rtęcią), niestety specyfika mojego zawodu nie bardzo pozwala mi żebym włóczył się po mieście z aparatem (a szczególnie po zmroku...)
a w dzien ? :>
set napisał(a):Whites86 napisał(a):set napisał(a):Ja ostatnio widzę z okna wynajętego mieszkania rtęciowe OZPRy oraz ORO i nie narzekam
a w dzien ? :>
Zresztą w dzień mogę spróbować coś tam sfocić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości