Watt napisał(a):A skąd mam wziąć Ledę
Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):A skąd mam wziąć Ledę
a musi być leda ? niemoże być np. halopak 500W ?![]()
albo cos innego ?
XXXJeDXXXX napisał(a):Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):A skąd mam wziąć Ledę
albo cos innego ?
Tracę wiarę w Ciebie, jest masa lepszych rzeczy halopak to chyba największe ścierwo jakie widziała elektryka
Watt napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):No mi też, trochę dziwne. OUR-125-1 to szklany moim zdaniem. Pokażcie dowody, Kuba pokaż OUR-125-2 swoją.
Nie wiem, czy na zdjęciu to będzie wyraźne, ale OUR-125-2 ma plastikowy klosz. W sunie to nie ma co się bawić, tylko przy remoncie garażu ściągnę tę oprawę i wtedy już będzie wiadomo.
XXXJeDXXXX napisał(a):Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):A skąd mam wziąć Ledę
albo cos innego ?
Tracę wiarę w Ciebie, jest masa lepszych rzeczy halopak to chyba największe ścierwo jakie widziała elektryka
lumix26 napisał(a):Watt napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):No mi też, trochę dziwne. OUR-125-1 to szklany moim zdaniem. Pokażcie dowody, Kuba pokaż OUR-125-2 swoją.
Nie wiem, czy na zdjęciu to będzie wyraźne, ale OUR-125-2 ma plastikowy klosz. W sunie to nie ma co się bawić, tylko przy remoncie garażu ściągnę tę oprawę i wtedy już będzie wiadomo.
Coś mi tu nie pasuje Michał ma taką w kolekcji oznaczone jako OUR125-2 i ma z ramką aluminiową i widziałem nawet w internecie z takim symbolem i była również z ramką AK
Watt pokaż fotę tej oprawy z symbolem
Whites86 napisał(a):no dobra no to WOS![]()
XXXJeDXXXX napisał(a):Whites86 napisał(a):no dobra no to WOS![]()
Ja tam polecam to![]()
http://allegro.pl/faller-180670-zarowka ... 01326.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości