OK dość offtopu, bardzo nie podoba mi się zachowanie osób na tych filmikach, zgłosiłem je wszystkie do usunięcia i odpowiednio skomentowałem, może admini youtube usuną to, choć raczej małe szanse

neon44 napisał(a):Filmiki powinny być usunięte
cieszyn napisał(a):neon44 napisał(a):Filmiki powinny być usunięte
A przedtem pokazane odpowiednim organom! i może wychowawcom w ich szkole (szczególnie film nr 3) Może by tak ci chłoptasie popracowali w tym parku za karę pod dozorem kogo trzeba, i przez 3 dni po parę godzin poganiali z miotłą i grabiami?!?!?!?!
Może by im to trochę rozumu wróciło?
DocBrown napisał(a):Dziwne, wczoraj otwierały się wszystkie linki, teraz tylko ten pierwszy, czyżby admini youtube coś jednak skombinowali ?
cieszyn napisał(a):neon44 napisał(a):Filmiki powinny być usunięte
A przedtem pokazane odpowiednim organom! i może wychowawcom w ich szkole (szczególnie film nr 3) Może by tak ci chłoptasie popracowali w tym parku za karę pod dozorem kogo trzeba, i przez 3 dni po parę godzin poganiali z miotłą i grabiami?!?!?!?!
Może by im to trochę rozumu wróciło?
rtęciówka napisał(a):DocBrown napisał(a):Dziwne, wczoraj otwierały się wszystkie linki, teraz tylko ten pierwszy, czyżby admini youtube coś jednak skombinowali ?
Kto wie, miejmy nadzieję, że tak
andrzejlisek napisał(a):... a następnie wydobyć butelki z oprawy i zamontować lampę na własny koszt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości