Ta, i kto w to ma uwierzyć Owszem, od strony motoryzacyjnej sie przygotowali, ale nawet jak ktoś nie jest pasjonatem, a jeździł wtedy dużo, to zauważy że latarnie są nawet nie jak z zachodu, bo i na zachodzie wtedy inne jeszcze były A rzeczywiście to SL nie są, ale co to jest? coś mi one przypominają, tylko jako że bardziej znam sie na klasykach, to nie moge we łbie odnaleźć ich typu ...
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Fajne screeny, zwłaszcza te łyżki w lesie No i nocne też ładne, chciałbym mieć taki sprzęt, żeby oprawy świecące nocą wychodziły jak na pierwszym, a nie jako świetlista kula, a aparat zrobi pewnie taką kule Też wiele razy widziałem ten film, i widząc te łyżki, myślałem se "kurcze, jak by można to było jakoś zdobyć i dać na forum", ale na szczęście Utilizer mnie wyręczył , za co dziękuję
zawsze chcialem zobaczyc takie kwiaty w akcji gdy jeszcze byly w calosci (10 opraw) niestety te co widzialem to byly albo poprzycinane albo świecily na nich gora po 3 -2 oprawy
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Film Polski Crash, którego nie oglądałem, widziałem tylko na youtube początek i było coś takiego. Wygląda to na granicę niemiecko-polską (a pewnie jeszcze z NRD) Tu niemiecka łyżka