Whites86 napisał(a):zazdroszczę wam, ja caly czas kombinuje gdzie odpalić jakąś oprawe i nie wiem gdzie bo u mnie takich opuszczonych obiektów to praktycznie nie ma
Beton napisał(a):1280x1024 jest zbyt mała? Forum się automatycznie dostosowuje do rozdzielczości?
Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):zazdroszczę wam, ja caly czas kombinuje gdzie odpalić jakąś oprawe i nie wiem gdzie bo u mnie takich opuszczonych obiektów to praktycznie nie ma
Choćby w okolicznych wsiach nie masz jakiś opuszczonych dróg, zakładów? Praktycznie w całym kraju w każdej okolicy są takie zabudowania. Może musisz chwilę na GSV posiedzieć?
Utilizer napisał(a):Beton napisał(a):1280x1024 jest zbyt mała? Forum się automatycznie dostosowuje do rozdzielczości?
Nie tyle za mała co format 4:3 no dosyć archaiczny
Beton napisał(a):Utilizer napisał(a):Beton napisał(a):1280x1024 jest zbyt mała? Forum się automatycznie dostosowuje do rozdzielczości?
Nie tyle za mała co format 4:3 no dosyć archaiczny
I najlepszy jaki może być, przy 16:9 chyba bym dostał oczopląsu, nie znoszę go.
Skoro nie ma zupełnie nic, to naprawdę słabo. Złomiarze tak intensywnie na Twoich rejonach działają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości