Marcin napisał(a):Whites86 napisał(a):Fotki robione z nudów
Ładnie wyszło. Będę musiał wrzucić swoje ale to nie teraz
Jak ładnie to dam jeszcze jedno

Marcin napisał(a):Whites86 napisał(a):Fotki robione z nudów
Whites86 napisał(a):Marcin napisał(a):Whites86 napisał(a):Fotki robione z nudów
Jak ładnie to dam jeszcze jedno
Marcin napisał(a):To jeszcze lepsze. Mam takie pytanie odnośnie fotografowania lamp. Co zrobić aby nie było widać tych pasów od częstotliwości 50hz?
Whites86 napisał(a):Marcin napisał(a):To jeszcze lepsze. Mam takie pytanie odnośnie fotografowania lamp. Co zrobić aby nie było widać tych pasów od częstotliwości 50hz?
Focic aparatem nie telefonem
AsXSn napisał(a):To trzeba mieć lustrzankę i to też zależy od odświeżania z jaką częstotliwością odświeżana jest matryca,jeżeli z małą to będzie widać pasy od częstotliwości sieci 50Hz
Marcin napisał(a):To jeszcze lepsze. Mam takie pytanie odnośnie fotografowania lamp. Co zrobić aby nie było widać tych pasów od częstotliwości 50hz?
elek napisał(a):Marcin napisał(a):To jeszcze lepsze. Mam takie pytanie odnośnie fotografowania lamp. Co zrobić aby nie było widać tych pasów od częstotliwości 50hz?
Ale że co ? przy foceniu ci te pasy wychodzą czy przy filmowaniu ? bo jak przy foceniu to wybitną padliną focisz bo byle małpka za parę stówek nie ma z tym problemu, jak przy filmowaniu to i lusterko ci często nie pomoże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości