Zdjęcia nocne

O fotografowaniu i filmowaniu lamp i wszystkiego co ma związek z oswietleniem

Re: Zdjęcia nocne

Postprzez Whites86 » 24 października 2009, 21:26

cieszyn napisał(a):Adam - te 2 pierwsze foty to baja! Jest nieziemsko i MH-kowo :mrgreen:

to świetlówki ;)

leon ja jesli mam bogatą fotorelacje czekam na przynajmniej jeden komentarz ,lub post innej osoby wtedy mozesz wstawic kolejne 10 i jest wszystko ok;)
bo regulamin odnosnie zdjęc byl poparty przez duzą wiekszosc udzielających się tu na forum, wczesniej byl konflikt miedzy zwolennikami miniaturek, a full rozmiaru i to bylo najkozystniejsze rozwiazanie poparte przez uzytkowników

i odnosnie tego postanowienia postał też punkt
"zabrania się"
3.9 Omijania ograniczenia wynikającego z punktu 5.4.2 poprzez pisanie, jeden bezpośrednio po drugim, kilku kolejnych postów, z których w każdym znajduje się po 10 zdjęć.
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez cieszyn » 24 października 2009, 21:34

Whites86 napisał(a):Obrazek

Obrazek

]

Adamie
To świecą świetlówki ??????? :shock: :roll: :?:
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez Whites86 » 24 października 2009, 21:44

tak :) świetlówki ;)
zobacz tutaj mam pokazane dokladnie :)
te zdjęcia niesą prześwietlone one naprawde tak mocno świeca
viewtopic.php?p=64581#p64581
Whites86

Postprzez neon44 » 24 października 2009, 21:48

Jak byłem na wycieczce w Krakowie w podstawówce to na tych kwiatach były OUR700 :)

PS Leon naprawdę świetne zdjęcia, godne fana oświetlenie. Jeszcze nikt nigdy na forum nie zapodał aż tylu fajnych na raz

leon0785 napisał(a):Jeszcze raz skrzyżowanie Basztowa Westerplatte Lubicz Pawia i kwiaty z Schreder ONYX
Obrazek
Fanatyk opraw ulicznych

Zrobiłem już 5564 zdjęcia opraw oświetleniowych
neon44
Site Admin

Zdjęcia: 62

Postprzez leon0785 » 24 października 2009, 23:40

neon44 napisał(a):Jak byłem na wycieczce w Krakowie w podstawówce to na tych kwiatach były OUR700 :)

PS Leon naprawdę świetne zdjęcia, godne fana oświetlenie. Jeszcze nikt nigdy na forum nie zapodał aż tylu fajnych na raz

Szkoda że ja już ich nie pamietam :(
leon0785

Postprzez cieszyn » 24 października 2009, 23:41

przez neon44 » 24 października 2009, 22:48

Jak byłem na wycieczce w Krakowie w podstawówce to na tych kwiatach były OUR700

PS Leon naprawdę świetne zdjęcia, godne fana oświetlenie. Jeszcze "" nikt nigdy na forum nie zapodał aż tylu fajnych na raz

Ja bym dodał w tym zdaniu słówko "chyba"
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez cieszyn » 24 października 2009, 23:44

leon0785 napisał(a):
Whites86 napisał(a):leon dziekuje za bardzo bogatą fotorelacje ;) ale prosze tez o przestrzeganie regulaminu , fakt mozemy w kazdym poscie zamiescic po 10 fotek w pelnym rozmiarze, ale wpisywanie postów z 10 fotkami jeden po drugim jest malym wykroczeniem i omijaniem tego nakazu ;)

Wiem że jest dużo tych zdjęć ale aby nie naginać regulaminu musiałbym pozostałe zdjęcia wrzucić w formie miniaturek a to mijałoby się z celem bo nie mógłbym w pełni ukazać klimatu Krakowa nocą. Po za tym zdjęć Krakowa na forum jest bardzo mało dlatego uważam że nalezy mu się bogata fotorelecja no i Kraków należy do wyjątkowo urolikliwych miast Polskich więc 10 czy 20 zdjęć to zdecydowanie za mało.
Może czas najwyższy aby pomyśleć nad zmianą regulaminu na bardziej ludzki ;) i go uaktualnić. Przecierz prawo jest dla ludzi a nie ludzi dla prawa. Bo przecierz chyba nie ma nic złego w wrzucaniu zdjęć na forum nie jest to chyba przestępstwo ani też nie zaśmieca w jakiś znaczący sposób naszego forum w przeciwieństwie do niektórych użytkowników nasze forum którzy często piszą bezsensowne niepotrzebne posty ;)

Bardzo rozsądne i mądre wyjaśnienia.
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez Whites86 » 25 października 2009, 10:22

owszem jesli chcecie by regulamin odnosnie zdjęc zostal rozpatrzony na nowo musialby ktos wysc z tym wnioskiem i przynajmiej pare osob go poprzec ;)
Whites86

Postprzez KaszeL » 25 października 2009, 13:39

Ja natomiast uważam, że sprawa zamieszczania zdjęć na forum jest zamknięta. Leonowi już wysłałem PW, żeby dostosował swoje posty do wymogów regulaminu. Leon najwyraźniej jest z nami zbyt krótko przez co nie był świadkiem całej debaty na temat fotek - ale to nie zmienia postaci rzeczy że nie będziemy przechodzić tego ponownie ponieważ znalazła się jedna osoba, która nie potrafi się dostosować. Większość czytelników forum zadecydowała, że woli oglądać fotki w postaci miniaturek i tak będziemy je zamieszczać. Ja rozumiem, że na forum są osoby które chciały by żebyśmy głosowali tak długo, aż zostanie wybrana ta popierana przez nich opcja - ale chyba wszyscy rozumieją, że nie możemy tak robić?

Proszę też nie ciągnąć off-topicu na temat fotek w tym temacie.
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
KaszeL
Site Admin

Zdjęcia: 534

Postprzez oskard » 25 października 2009, 16:21

No właśnie, kończąc już ten off-top, mam jeszcze ostatnie pytanie (możecie później ten post usunąć). Dlaczego znikli moje zdjęcia z wątku o oprawach miniaturkowych i o Białorusi? Te drugie, wiem, były w za dużym rozmiarze, czy cuś, nie zdążyłem poprawic, ale tamte? Były przecież zgodnie z regulaminem zamieszone :| Znikło jeszcze parę fot z innych wątków.
oskard

Zdjęcia: 29

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Foto i video