matit1 napisał(a):Nawet znalazła się na koniec "przenośna belka"Jeszcze jak połączysz wszystkie filmy z odpalania w jeden to będzie bajka
nie wiem czy to dobre rozwiązanie

matit1 napisał(a):Nawet znalazła się na koniec "przenośna belka"Jeszcze jak połączysz wszystkie filmy z odpalania w jeden to będzie bajka
Whites86 napisał(a):matit1 napisał(a):Nawet znalazła się na koniec "przenośna belka"Jeszcze jak połączysz wszystkie filmy z odpalania w jeden to będzie bajka
nie wiem czy to dobre rozwiązaniepowstał by z tego kilkugodzinny film
chciało by Ci się taki oglądac
matit1 napisał(a):Whites86 napisał(a):matit1 napisał(a):Nawet znalazła się na koniec "przenośna belka"Jeszcze jak połączysz wszystkie filmy z odpalania w jeden to będzie bajka
nie wiem czy to dobre rozwiązaniepowstał by z tego kilkugodzinny film
chciało by Ci się taki oglądac
Hehe, chodziło mi o to, żeby zrobić tak jak zrobiłeś film z odpalania w szkole tyle, ze do tego dorzucić jeszcze tak samo urywki z jupitery, odpalenia parkówki i łychychoć pewnie i tak masz zamiar potem zrobić.
Farel03 napisał(a):Muzyka ze S.T.A.L.K.E.Ra
Może @lumix26 ma pomysł ?
Whites86 napisał(a):Wiem ktore budynki byly uzytkowane po awarii. Szkoła nr2 nie byla. Jest opuszczona od 86r co do okien to myslisz ze 70-80 letni starcy fatygowali by sie by demontowac to na szklarnie? Bo tylko takie osoby tam mieszkaja. No i najdziwniejsze ze demontowano okna z jupitera a nie z przypadkowych blokow mieszklalnych gdzie okna sa nietknięte.
lumix26 napisał(a):tak z ciekawości w każdym pomieszczeniu były oprawy czy tylko w tym jednym dolnym miejscu tak się uchowało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości