DocBrown napisał(a):Chciałem, ale niestety nie było jak
Zoom za mały, a podjechać pod OURa nijak nie mogłem, bo za duży ruch był, może kiedyś jak pojadę tam późno w nocy to cyknę go od dołu przez szyberdach na pełnym zoomie
awaryjne i po problemie

DocBrown napisał(a):Chciałem, ale niestety nie było jak
Zoom za mały, a podjechać pod OURa nijak nie mogłem, bo za duży ruch był, może kiedyś jak pojadę tam późno w nocy to cyknę go od dołu przez szyberdach na pełnym zoomie
DocBrown napisał(a):Stałem na awaryjnych ale po prawej stronie na poboczu, a i tak trochę samochodu wystawało na jezdnie
Sam widzisz, że jest tam spory ruch, jakbym chciał tak jak opisałem sfocić te OUR, musiałbym wjechać na lewy pas i przez szyberdach sfocić, a ten numer tam nie przejdzie, chyba że późno w nocy gdy jest totalnie pusto
leon0785 napisał(a):DocBrown napisał(a):Stałem na awaryjnych ale po prawej stronie na poboczu, a i tak trochę samochodu wystawało na jezdnie
Sam widzisz, że jest tam spory ruch, jakbym chciał tak jak opisałem sfocić te OUR, musiałbym wjechać na lewy pas i przez szyberdach sfocić, a ten numer tam nie przejdzie, chyba że późno w nocy gdy jest totalnie pusto
Leniu rusz swoje cztery litery i wysiądź czasem ze swojej limuzyny
Whites86 napisał(a):może doc się boi ze go ktos przyuważy ?a przeciez wiadomo ze z samochodu niezawsze mozna sfocic dokladnie, bo czasem niemozna podjechac dostatecznie blisko by zrobic dobre ujęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości