ourp napisał(a):A widział kolega gdzieś nowe strady, bo ja nie. Nie wiem czy ktoś je w ogóle bierze pod uwagę jeśli chodzi o miejskie modernizacje oświetlenia.
Widział, właśnie na "amerykańskich" wysięgnikach

ourp napisał(a):A widział kolega gdzieś nowe strady, bo ja nie. Nie wiem czy ktoś je w ogóle bierze pod uwagę jeśli chodzi o miejskie modernizacje oświetlenia.
Utilizer napisał(a):Widział, właśnie na "amerykańskich" wysięgnikachChyba kilkuletnie. Będą chętni to będą foty
Utilizer napisał(a):famabud napisał(a):Lunoidy za Chiny nie pasują do tych "amerykańskich" wysięgników, o wiele lepiej pasowałyby tam choćby Seleniumy, lub jakiekolwiek inne oprawy z wypukłym kloszem.
A co powiedziałbyś na Strady na takich wysięgnikach![]()
famabud napisał(a): M250A jest za to bardzo rzadką oprawą w Polsce, więc na to bym specjalnie nie liczył.
ourp napisał(a):famabud napisał(a): M250A jest za to bardzo rzadką oprawą w Polsce, więc na to bym specjalnie nie liczył.
Z tego co było mówione na forum to oprawa ta występuje jedynie w Trojmiescie.
famabud napisał(a):ourp napisał(a):famabud napisał(a): M250A jest za to bardzo rzadką oprawą w Polsce, więc na to bym specjalnie nie liczył.
Z tego co było mówione na forum to oprawa ta występuje jedynie w Trojmiescie.
Cieszyn zdaje się pokazywał takie na terenie prywatnym w Warszawie, tyle, że miały inne klosze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości