Trudno tam znaleźć cokolwiek innego
1-sza fotka akurat temu przeczy

Whites86 napisał(a):cieszyn zdjęcia jak zwykle rewelacjanigdy niewidzialem tych ES-1 na zywo, chociaz niezabardzo one mi się podobaja...
cieszyn napisał(a):Whites86 napisał(a):cieszyn zdjęcia jak zwykle rewelacjanigdy niewidzialem tych ES-1 na zywo, chociaz niezabardzo one mi się podobaja...
Dzięki!
Tych zdjęć będzie jeszcze 2 x 9, pokażę zaraz następne, a po jakimkolwiek komentarzu kolejne
Tak w realu nie są zbyt brzydkie, bo 2 kolorowe, i to je troche ratuje. Ale też za nimi nie przepadam
Będzie też kilka klasyków na ścianie jakiejś fabryki, Była też trumienka, ale nie miałem czasu ją juz sfocić
DOC - tak, do dewastacji pasuje ta fotka, ktoś tak urwał te łyżki, że został fragment komoy osprzętu z dławikiem!
To wygląda jak rozszarpana przez reina ryba
Ktoś chyba je urywał siłowo, nie wiem, ciągnął liną w dół, albo ponośnikiem w górę, czy ja wiem ?a
Whites napisał(a):te łyzki da poprostu ułamać są zrobione z tak cienkiego aluminium ze mozna je wyginac palcami...
Paweł napisał(a):Super fotki ale czemu takie małe ? Tak, Wołomin i powiat wołomiński obfituje w te oprawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości