Świecie położone jest na Pojezierzu Pomorskim, w regionie etno-kulturowym Kociewia, u ujścia rzeki Wdy do Wisły. Miasto znajduje się w woj. kujawsko-pomorskim i liczy niemal 27 tys. mieszkańców.
Świecie położone jest na Pojezierzu Pomorskim, w regionie etno-kulturowym Kociewia, u ujścia rzeki Wdy do Wisły. Miasto znajduje się w woj. kujawsko-pomorskim i liczy niemal 27 tys. mieszkańców.
ourp napisał(a):Zdjęcia są udane lecz trudno mi się doszukać tutaj czegoś szczególnego. Oprawy ego luna bardzo często zbierają syf i są nieudaną podróbka malagi.
famabud napisał(a):ourp napisał(a):Zdjęcia są udane lecz trudno mi się doszukać tutaj czegoś szczególnego. Oprawy ego luna bardzo często zbierają syf i są nieudaną podróbka malagi.
Hmmm.... cenowo i wyglądem raczej podróbką Traffica
XXXJeDXXXX napisał(a):famabud napisał(a):ourp napisał(a):Zdjęcia są udane lecz trudno mi się doszukać tutaj czegoś szczególnego. Oprawy ego luna bardzo często zbierają syf i są nieudaną podróbka malagi.
Hmmm.... cenowo i wyglądem raczej podróbką Traffica
Luna kosztuje 1000 zł ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości