cieszyn napisał(a):Doc - a co to za silnik rakietowy masz na avatarze?![]()
DocBrown napisał(a):cieszyn napisał(a):Doc - a co to za silnik rakietowy masz na avatarze?![]()
To nie silnik rakietowy
Jest to turbosprężarka, dokładniej to Garret T3, daje niezłego kopa, ale ma też dużego LAGa, aktualnie mam taką w samochodzie zamiast seryjnej Garret T2, ale planuję wymianę na jakąś VNT, przynajmniej LAG będzie mniejszy
cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):cieszyn napisał(a):Doc - a co to za silnik rakietowy masz na avatarze?![]()
To nie silnik rakietowy
Jest to turbosprężarka, dokładniej to Garret T3, daje niezłego kopa, ale ma też dużego LAGa, aktualnie mam taką w samochodzie zamiast seryjnej Garret T2, ale planuję wymianę na jakąś VNT, przynajmniej LAG będzie mniejszy
Doc - wrzuć to do Off-top , może ktoś będzie zainteresowany? Bo ja ni w ząb nie wiem, co to jest ów LAG
cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):cieszyn napisał(a):Doc - a co to za silnik rakietowy masz na avatarze?![]()
To nie silnik rakietowy
Doc - wrzuć to do Off-top , może ktoś będzie zainteresowany? Bo ja ni w ząb nie wiem, co to jest ów LAG
przez DocBrown 22 stycznia 2009, 17:32
Edziu, świetnie Ci to wyszło, trudno poznać, że to fotomontaże, musiałbym zrobić coś takiego dla mojego miasta
P.S. Jakim programem graficznym wymieniasz oprawy ? Ja robiłem fotomontaże paintem, ale okropnie to wychodziło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości