a chociażby na mojej ulicy od roku zdycha sodówka w Maladze i nikogo to nie obchodzi
Watt napisał(a):Poza Hetmańską to nie są żadne ważne ulice, tylko dojazdówki do TBSów(ul. Jagienki dodatkowo do myjki samochodowej
). I po co to modernizują... a chociażby na mojej ulicy od roku zdycha sodówka w Maladze i nikogo to nie obchodzi
XXXJeDXXXX napisał(a):Szkoda strad, to nie są stare wersję.
qba napisał(a):Zamiana lun na strady jest zupełnie bez sensu.
Nie stykałem się zbyt często z 400 watowymi lunami, najwyżej 250, jednak rozsył lepszy niż strada. Luna zbiera syf i wodę w kloszu, ale strada OUS 400 od początku produkcji ma ten problem. Dla mnie w ogóle montaż strady gdziekolwiek jest bez sensu, gdyż jest wiele znacznie lepszych i ładniejszych opraw. Bezsensowna była praktykowana w wielu polskich miastach wymiana rzeszy zupełnie dobrych kwadratówek na strady tej samej mocy. Jeszcze bym zrozumiał, jakby dali 250, a nie 400 na 400.famabud napisał(a):qba napisał(a):Zamiana lun na strady jest zupełnie bez sensu.
Ależ właśnie ma sens. Wiesz jak wyglądają kilkuletnie OUSa 400, bo kilkunastoletnie to już jest zapiekanka na mokro?Odpicowana, używana Strada przeżyje kilka takich Lun.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości