No i stało się to, co się stać musiało

Falcon napisał(a):
ul. Juranda ze Spychowa - OUSc/e
Falcon napisał(a):Na ciągu pieszo-rowerowym wzdłuż Hetmańskiej wymieniają Elgo Park 70W na rzecz Shreder Teceo 45W
Ogólnie uważam wymianę Parków za nieporozumienie, wystarczyło dać do Parków MH i świeciły by dalej bez problemuJedyny plus, że założono LEDy innej firmy niż Philips Philszajs
PS No i jeszcze coś - w dalszej części ul Rokicińskiej, którą zmodernizowano na AluRoad, jedna z nowych opraw po tygodniu przestała świecićWymiana była 11 grudnia, a dziś mamy 18... kiepsko...
Watt napisał(a):A ja dzisiaj jechałem Rokicińską i nie zauważyłem różnicy
Falcon napisał(a):Na ciągu pieszo-rowerowym wzdłuż Hetmańskiej wymieniają Elgo Park 70W na rzecz Shreder Teceo 45W
Wkradł się tu mały błąd, powinno być Rokicińskiej.
Watt napisał(a):Ogólnie uważam wymianę Parków za nieporozumienie, wystarczyło dać do Parków MH i świeciły by dalej bez problemuJedyny plus, że założono LEDy innej firmy niż Philips Philszajs
![]()
Watt napisał(a): No i jeszcze coś - w dalszej części ul Rokicińskiej, którą zmodernizowano na AluRoad, jedna z nowych opraw po tygodniu przestała świecićWymiana była 11 grudnia, a dziś mamy 18... kiepsko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości