One już w Brzeźnie bardzo dobrze wyglądały. Przypuszczam, że są z Brzeźna gdyż Sintry 400W występowały w Gdańsku ekstremalnie rzadko, możliwe, że te w Brzeźnie to były jedyne w całym mieście (nie jestem pewien czy te koło trzypoziomowego skrzyżowania na Zaspie ze sławną kładką to były 250W czy 400W, a teraz nie sprawdzę gdyż je też wymieniono na LEDy).
Tak wyglądały w oryginalnej lokacji:

Teraz na Podwalu Przedmiejskim jeśli nie pomyliłem się w liczeniu to widziałem 5 Sintr, ten maszt w konfiguracji trzy Strady i trzy Sintry, a innym maszt cztery Strady i dwie Sintry. W sumie brak dawców o mocy 400W tłumaczy dlaczego tak mało Strad podmieniono na Podwalu i dlaczego dopiero teraz. Gdyby było więcej dawców to te Strady by wyleciały ze względu na katastrofalny stan, a z braku laku je trzymają, gdy w innych miejscach oprawy o mniejszej mocy w lepszym stanie wymieniono już wcześniej. Jednocześnie uważam, że nie byłoby bólu jakby wymienili na jakieś oprawy sodowe o mocy 250W. Prawdopodobnie taki Ambar 3 o takiej mocy lepiej by dawał radę niż Strada 400W w stanie agonalnym.