Marcin napisał(a):Ciekawe tylko, co skłoniło ich do takiej decyzjiWg. mnie jakby już mieli te LRF-owe padliny wymieniać na MH, to powinni zrobić tak na całym placu a nie jedynie na jego części
W zasadzie, to tam przydałaby się dobra modernizacja - te łyszunie to już pewnie niezłe padaki; widziałbym tam jakieś Albany albo Egery
Utilizer napisał(a):Dalej mam wrażenie że będą to ledowe zamienniki, niż dokładać zapłonniki do starych łyżek w 2020 roku. Czekamy na lepsze fotki
famabud napisał(a):To może są to lampy mh niewymagające zapłonnika. Przydałyby się zbliżenia na te lampy.
Marcin napisał(a):Ciekawe tylko, co skłoniło ich do takiej decyzjiWg. mnie jakby już mieli te LRF-owe padliny wymieniać na MH, to powinni zrobić tak na całym placu a nie jedynie na jego części
W zasadzie, to tam przydałaby się dobra modernizacja - te łyszunie to już pewnie niezłe padaki; widziałbym tam jakieś Albany albo Egery
mateusz napisał(a):Marcin napisał(a):Ciekawe tylko, co skłoniło ich do takiej decyzjiWg. mnie jakby już mieli te LRF-owe padliny wymieniać na MH, to powinni zrobić tak na całym placu a nie jedynie na jego części
Niech wiszą przynajmniej do czasu przebudowy placu, zwłaszcza jak dostały nowe lampy... Albanów już prawdę mówiąc mam trochę dość oglądania na co którejś ulicy
mateusz napisał(a):Marcin napisał(a):Ciekawe tylko, co skłoniło ich do takiej decyzjiWg. mnie jakby już mieli te LRF-owe padliny wymieniać na MH, to powinni zrobić tak na całym placu a nie jedynie na jego części
Niech wiszą przynajmniej do czasu przebudowy placu, zwłaszcza jak dostały nowe lampy... Albanów już prawdę mówiąc mam trochę dość oglądania na co którejś ulicy
Marcin napisał(a):mateusz napisał(a):Marcin napisał(a):Ciekawe tylko, co skłoniło ich do takiej decyzjiWg. mnie jakby już mieli te LRF-owe padliny wymieniać na MH, to powinni zrobić tak na całym placu a nie jedynie na jego części
Według mnie powinni te trupy wywalić, te oprawy na prawdę mają już dość. Poza tym, tam powinno zawisnąć coś stylizowanego, a nie łyszunie...
W oprawach znajdują się LED'owe zamienniki, a nie lampy metalohalogenkowe. Co prawda jest to informacja od znajomego nie potwierdzona przeze mnie, ale bardziej jest możliwe że wkręcili LED'owe zamienniki niż metalohalogenki.
famabud napisał(a):Tak w ogóle to z jakiego okresu pochodzą te słupy na tym placu?
famabud napisał(a):Czyli faktycznie zasadne jest użycie opraw stylizowanych, ale na pewno nie oklepanych Alban, które są już wszędzie. Już nawet Eger byłby lepszy, a najbardziej odpowiednia byłaby Varsovie na bazie OŻk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości