Swoją drogą ciekawie wyglądają czarne Ambary

famabud napisał(a):Jeżeli nastąpiła redukcja mocy to tak, choć znając PGE to niekoniecznie. Np w Lublinie na al. Kraśnickiej obecnie trwa wymiana Strad OUS400 na Iridium 400W.
Swoją drogą ciekawie wyglądają czarne Ambary
Wojtek26162 napisał(a):Faktycznie dość dziwna modernizacja, ale zdarzają się takie rzeczy, dla przykładu u mnie obecnie pojedyncze AluRoad 70W są wymieniane na Strady 150W i 250W z demontażu w nowszych wersjach po liftingu i w dobrym stanie celem zwiększenia mocyTrochę szkoda mi tych OUSd, wiele osób nienawidzi tych opraw jednak ja je lubię i mam do nich sentyment
Boyeny jeszcze mogą dla mnie być , jednak Ambarow nie lubię
OUS400 napisał(a):Z tego co widzę niektóre wyglądają jak nowe, więc przynajmniej te mogli by pominąć. Wiadome jest że najprawdopodobniej skończą na złomieRównież lubię OUSd i bardzo przykro jest mi na coś takiego patrzeć, a ostatnio będąc w Łodzi widziałem na jakiejś innej ulicy losowe sztuki OUSd powymieniane na Ambary i Boyeny...
famabud napisał(a):Czyli faktycznie zasadne jest użycie opraw stylizowanych, ale na pewno nie oklepanych Alban, które są już wszędzie. Już nawet Eger byłby lepszy, a najbardziej odpowiednia byłaby Varsovie na bazie OŻk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości