Szkoda, że nie miałem okazji uchwycić na zdjęciach oświetlenia ul. Mostowej w akcji, ciekaw jestem jak to świeci ogólnie.
SGS204 na ul. Jagiellońskiej i zabytkowy tramwaj Konstal 5N:

Kilka ulic w pobliżu ul. Jagiellońskiej, tu ul. Jana Pestalozziego, z tej ulicy mam tylko tę jedną fotkę nocną (niedaleko niej są sławne świecące OUSFy):

ul. Mieczysława Karłowicza:

ul. Łużycka:

Ulica o niezidentyfikowanej nazwie między ul. Łużycką, a ul. Karola Kurpińskiego:

Klasyki w innej części miasta niż wcześniej przedstawiana, ul. Mikołaja Reja:

Miałem jeszcze okazję widzieć park oświetlony ORO, OZPR i OCP z rtęcią, jednym krańcem styczny z Jagiellońską parę metrów na wschód od Ronda Jagiellonów, lecz rtęć była na tyle wyjarana, że aparat nie dawał rady z uchwyceniem czegokolwiek więc ze zdjęć nici wyszły. Samo Rondo Jagiellonów fotografowałem rok temu więc w tym roku zdjęcia tam odpuściłem, lecz w drodze powrotnej do Trójmiasta się zorientowałem, że na zeszłorocznych zdjęciach brakowało zbliżeń na metalohalogeny oświetlające zejścia do tuneli pod tym rondem. Widok ten utkwił mi w pamięci, bo zazwyczaj takie zejścia są oświetlane świetlówkami, więc zobaczenie tam metalohalogenów było miłą odmianą, tylko po fakcie przypomniałem o braku zdjęć tych MH.