Edziu - świetne zdjęcia . Obfociłeś moje najbliższe okolice ,bo Pstrowskiego to moja ulica Z tego co ja pamiętam to były na nich po OURW same SGS203/204 (po 10 sztuk) a pod koniec lat 90 poobcinano przeważnie po 8 wysięgników a na niektórych ważniejszych skrzyżowaniach lub tam gdzie droga jest szersza porobiono różne dziwactwa jak podospawywanie dodatkowych konstrukcji wysięgników albo pozakładanie naświetlaczy
Można to było zrobić tak fajnie jak w Gdańsku ,bo potencjał był naprawdę duży a wyszło jak wyszło . Zepsuto je moim zdaniem z wyglądu naświetlaczami ,dodatkowymi wysięgnikami albo tym ,że nie poobcinano niepotrzebnych wysięgników przy samym pierścieniu.
Tak ,kwiaty na 10 SGS były min. na całej długości ulicy Pstrowskiego oraz Synów Półku
W kwiatach przy Uranii świecą oczywiście LRFy ale tylko kilka opraw świeci . Tak samo jest na kwiatach na dworcu autobusowym - OURW400-1,które jeszcze się nie doczekały fotorelacji na tym forum....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość