neon44 napisał(a):Jestem ciekawy czy ten fragment z liniami napowietrznymi po obu stronach drogi ma też czynne oświetlenie po obu stronach drogi, czy OURW świecą w nocy.
Myślę że OURW są odłączone

neon44 napisał(a):Jestem ciekawy czy ten fragment z liniami napowietrznymi po obu stronach drogi ma też czynne oświetlenie po obu stronach drogi, czy OURW świecą w nocy.
arturn napisał(a):Na dzień dzisiejszy cała główna ulica miasta po modernizacji jest w lampach LED. Niestety chwilowo jestem poza miastem wiec zdjęć brak.
arturn napisał(a):Na dzień dzisiejszy cała główna ulica miasta po modernizacji jest w lampach LED. Niestety chwilowo jestem poza miastem wiec zdjęć brak.
ourp napisał(a):
Jestem ciekawy jakie oprawy zastosowano: chińskie deski czy oprawy renomowanych producentów.
famabud napisał(a):arturn napisał(a):Na dzień dzisiejszy cała główna ulica miasta po modernizacji jest w lampach LED. Niestety chwilowo jestem poza miastem wiec zdjęć brak.
Witamy na forum kolejnego Lubelaka!![]()
Podobno te LEDy szału nie robią...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości