01. Trzy ORZ-7 i w tle 1 ORZ3-kł na terenie Szpitala Powiatowego w Janowie Lub.

02. ORO z daszkiem od OZPR na osiedlu k. Szpitala Powiatowego przy ul. Zamoyskiego w Janowie Lub.

03. ORO na osiedlu k. Szpitala Powiatowego przy ul. Zamoyskiego w Janowie Lub. (fotka robiona aparatem 5 MPX w tel. Nokia 500).

04. OUS-400 na ul. Ks. Skorupki w Janowie Lub.

05. ORZ-4 na garażu pryw. posesji na ul. Zamoyskiego 75 w Janowie Lub. (nie za bardzo wyszła mi ta fotka).

08. Duet ORZ-7 k. restauracji "HETMAŃSKA" w Janowie Lub., przy ul. Zamoyskiego 61:

09. ORZ-7 (nieczynna) z żółtym pierścieniem na ul. Zamoyskiego w Janowie Lub.

10. No i jeszcze mały spacerek do marketu budowlanego PSB "MRÓWKA"na ul. Wałowej 85 w Janowie Lub., a potem, w powrotnej drodze na PKS w Janowie Lub. sfociłem na ul. Wałowej ORZ-7 (na 1 planie i w tle Stradę OUS-250 (o ile się nie mylę).

Któregoś dnia, jak jeszcze były początki roku szkolnego: 2013/14 i było jeszcze ciepło na dworze (wrzesień-październik), mając dużo czasu do odjazdu busa "AS" z Janowa Lub. do Kraśnika (40 min.) postanowiłem się przejść spacerem na następny przystanek k. "CATERPILLAR-a" i tam też zrobiłem 2 ujęcia:
11. Trzy OURW-2250 na bocznej uliczce (od ul. Lubelskiej, gdzie robiłem ujęcie) przed stacją benzynową "ORLEN" (na wylocie z Janowa Lub. w kierunku Kraśnika).

12. Duet ORZ-7 na terenie "CATERPILLAR-a", gdzie robiłem ujęcie z przystanku PKS w Janowie Lub.

A teraz mała zmiana i moja trasa spaceru spod Szpitala Powiatowego w Janowie Lub., gdzie wysiadam z busa szkolnego uległa zmianie i teraz chodzę do Dw. PKS w Janowie Lub. przez osiedla domków 1-rodzinnych i bloków oraz pływalni "OTYLIA". Oto przebieg mego spaceru:
01. ORZ-7 na końcu ulicy dojazdowej do Szpitala Powiatowego w Janowie Lub.

02. Sześć ORZ-7 i 1 Strada OUS-250 na ul. Ojca Jana w Janowie Lub.

03. Dwie ORZ-7 na ul. Liliowej w Janowie Lub.

04. Jedna z 2 ORZ-4 na ul. Konopnickiej w Janowie Lub. (nie za bardzo wyszła mi ta fotka).

No i myślę, że to by było na tyle mego focenia w Janowie Lub.