Edziu napisał(a):piękne, tam w oddlai widze chyba przewieszkę z ORP ;) , własciwie na starówce nie wiele się zmieniło, jak byłem rok temu to przewieszki nadal były
Tak! Tylko dlatego wstawiłem tą fotkę cukier kotkę

Edziu napisał(a):piękne, tam w oddlai widze chyba przewieszkę z ORP ;) , własciwie na starówce nie wiele się zmieniło, jak byłem rok temu to przewieszki nadal były
Edziu napisał(a):piękne, tam w oddlai widze chyba przewieszkę z ORP, własciwie na starówce nie wiele się zmieniło, jak byłem rok temu to przewieszki nadal były
przez qba » 5 grudnia 2009, 13:12
Ma ktoś jakieś stare zdjęcia grudziądzkich kwiatów sprzed modernizacji?
i Łyżkiqba napisał(a):Dzięki! też chciałem je zobaczyć. Ciekawe czemu wymienili je razem z słupami. Czyżby były w tak tragicznym stanie? Nie spodziewałem się tez 10cio ramienników. Kwadratówki chyba najlepiej wyglądają na kwiatach ze wszystkich opraw.
Edziu napisał(a):nie myślałem że kiedykolwiek zobaczę kwadratówkowe kwiaty z grudziądza, i nie spodziewał był sie też 10cio ramienników,, Czy to może skrzyżowanie ul. Focha i 23 Stycznia? Wielka szkoda że zmieniono na nich głowice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości