neon44 napisał(a):Niektóre oprawy to już totalny złom
może nie totalny zlom, ale totalnie idiotycznie poprzerabiane, ktoś to robił na pałe byle jak byle tylko było

neon44 napisał(a):Niektóre oprawy to już totalny złom
dominik93 napisał(a):Neon,popieram.Większość oświetlenia w Skierniewicach to totalny złom.Kto jak kto,ja kocham klasyki i bardzo mi sie podobają,ale nie w takim stanie,do tego USODOWIONE,bez kloszy,z nieoryginalnym osprzetem,powyginane,pomalowane na szpetny niebieski kolor ;x Usodowiona łyżka czy OURW,trumna to dla mnie już smutniejszy widok niż malaga na tym miejscu..Niestety...Więc jestem za modernizacją Skierniewic ,bo niestety to szpetnie wygląda,i okiem zwykłego przechodnia czy osoby która nie interesuje sie oświetleniem,wygląda to paskudnie i niechlujnie.Gdyby te oprawy chociaż był kompletne,rtęciowe i pomalowane na jakieś normalniejsze kolory..Niebieski pewnie dlatego żeby upodobnić oprawe do nieba..masakra jednym słowem..Widać że to bardzo biedny rejon ,i nie ma tam totalnie kasy na modernizacje..Whites,racja,te OUR 125 na tej wysokości nie mają sensu,ale tak samo trumny .Te słupy są po prostu za wysokie na taką wąską ulice.Oprawy powinny wisieć pod linią a nie nad,ostatniego komentarza użytkownika mirror nie będe komentować,chyba że mirror mówi że fajna łyżka z pierscieniem,bo jej niebieski kolor to już profanacja i strasznie szpetna..
trojmiejski napisał(a):Klasyki mogą być, także z WLSP byle by tylko były zadbane i bez drastycznych przeróbek, bo takie coś jak oprawa 2x250W przerobiona na 125W to jest kretynizm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość