Na dysku znalazłem jeszcze parę fotek których wcześniej tu nie umieściłem:
Gdańsk, ul. Stary Rynek Oliwski lub Spacerowa, droga do ZOO w Oliwie, Disano Giovi:

Gdańsk Brzeźno:

Oprawa znajdująca się na budynku przy wjeździe na parking i bocznicę MTG, jakby ktoś był w pobliżu to niech się nie przestraszy pieskiem który wygląda sympatycznie, ale lubi znienacka zacząć szczekać:

Jeden z wielu takich kwiatów w Sopocie:

Wjazd do Gdyni od strony Sopotu, prócz ciekawej głowicy słupa oświetleniowego ciekawy jest też słup trakcyjny pochodzący jeszcze z czasów wojny gdy Niemcy postanowili stworzyć linię trolejbusową:

Kiedyś zaprezentowałem duet OURW na płycie Redłowskiej, nie zaprezentowałem jednak co jest tam prócz tego duetu, głównie dlatego, że nie jest to widok wzbudzający pozytywne uczucia:

Strady oświetlające ścieżkę rowerową przy bulwarze nadmorskim, zaprezentowałem kiedyś świecące nowe przeźroczyste sodowe OCP, więc ten mleczny OCP już nie istnieje:

Świetlówki oświetlające kładkę nad torami i stacją Gdynia Stocznia:

Leda w pobliżu:

ul. Sportowa:

Kwiatek Seleniumów z rzadziej spotykanym wypukłym kloszem na rondzie na terenie centrum Wzgórze, postawiony przy niedawnej budowie nowego parkingu, a teraz przy rozbudowie całego Wzgórza mimo wieku jego los jest niepewny:

ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego, widok na SGSa na tej ulicy, SGSa na Pułkownika Stanisława Dąbka, Stradę na budynku szkoły i Księżyc: