Whites86 napisał(a):Elda napisał(a):Raczej nikt się do tego nie poczuwa i ten złom nadal będzie tam wisiał.
i bardzo dobrze
Dla kogo dobrze

Whites86 napisał(a):Elda napisał(a):Raczej nikt się do tego nie poczuwa i ten złom nadal będzie tam wisiał.
i bardzo dobrze
Whites86 napisał(a):dla nas(co niektorych)
wiem wiem ze to slabo swieci bo LRFY wypalone no i pobieraja duzo itp itd...
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):dla nas(co niektorych)
No chyba,że.Bo na pewno nie dla miasta i użytkowników tej drogi
Whites86 napisał(a):jechałem nia w nocy i niejest zle, widac wszystko normalnie, chociaz pewnie gdyby byly w nich nowe lampy bylo by widniej moją opinie wyrazilem tylko z sentymentu do lyżekzdaje sobie sprawe ze to oswietlenie niespelnia pewnie zadnych norm oprawy sa wysluzone, lampy wypalone, wszystko sie sypie i jest do dupy w porownaniu z nowymi oprawami
Whites86 napisał(a):Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):dla nas(co niektorych)
No chyba,że.Bo na pewno nie dla miasta i użytkowników tej drogi
jechałem nia w nocy i niejest zle, widac wszystko normalnie, chociaz pewnie gdyby byly w nich nowe lampy bylo by widniej moją opinie wyrazilem tylko z sentymentu do lyżekzdaje sobie sprawe ze to oswietlenie niespelnia pewnie zadnych norm oprawy sa wysluzone, lampy wypalone, wszystko sie sypie i jest do dupy w porownaniu z nowymi oprawami
Michal napisał(a):No dobrze Adaś,nie tłumacz się przecież wiem,że kochasz te zlomy![]()
oskard napisał(a):Co Wy, łyżki źle świecą? Przecież świecą jaśniej od OUR 125 , ze względu na większą komorę lampową i brak klosza, a do tego ja uważam że OUR świeci, jak dla mnie, dostatecznie jasno, a co dopiero łycha![]()
Ludzie, wyście sie już po prostu przyzwyczaili do nadmiernie prześwietlonych, sodowych ulic
Jeszcze parę lat temu były wszędzie rtęciówki, i jakoś sie jeździło, nie było z tego powodu jakichś strasznych katastrof drogowych, a nie były to przecież już czasy dorożek
![]()
Dla mnie łychy to oprawy które spokojnie mogliby dalej produkować, i instalować, mają nowoczesny kształt, i niezłe parametry rozsyłu światła. A ulice na których stoją są oświetlone w normie, spokojnie, a nie wściekle jasno jak przy sodzie. Poza tym nie przesadzajmy, łyżki to nie złom, mają nierdzewny korpus, i ładny, smukły, nowoczesny wygląd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości