Ja 147 jeździłem do Radości, wtedy już bez przesiadki

Na E.Plater pewnie pastorały z MH będą, podobnie na Lwowskiej bo ten rejon został wpisany do rejestru zabytków. Na Śniadeckich nie wiem jak będzie, na razie raczej bez zmian bo to ukryta ulica

Paweł napisał(a): Na E.Plater pewnie pastorały z MH będą, podobnie na Lwowskiej bo ten rejon został wpisany do rejestru zabytków.
Paweł napisał(a):Na Śniadeckich nie wiem jak będzie, na razie raczej bez zmian bo to ukryta ulicaGmach Główny PW iluminowany jest sodówkami pewnie dlatego że ma żółtą elewację, może po remoncie będą jakieś zmiany. Ale w kandelabrach przed gmachem jest rtęć
DocBrown napisał(a):Tylko że te metahalogeny można by było zainstalować w istniejących oprawach, przecież SGS204 to solidne i dobrze świecące oprawy, tak samo Strady. Pozostawienie Strad i SGSów zmniejszyło by koszt inwestycji i przy tym nie zeszpeciło otoczenia w dzień.
Paweł napisał(a):SGS204 i Opalo będą demontowane ze względu na uporządkowanie oświetlenia - jeden typ opraw między skrzyżowaniami.
Paweł napisał(a):amisiek, Sapphire ma IP66 w komorze lampy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości