MH przy blokach przy Sikorskiego

Ulica Dmowskiego, oprawy OURW250-1

cdn...
Pinio napisał(a):Witam.
Milo popatrzec na zdjecia oswietlenia Tychow. Pracuje w firmie, ktora zajmuje sie eksploatacja oswietlenia w tym miescie. Troche to tam jest podzielone, bo jedna czesc oswietlenia stanowi wlasnosc VDP, a druga UM Tychy. Cale to rteciowe badziew jest jeszcze pod "opieka" Vattenfalla, z kolei ul. Beskidzka od strony Pszczyny jest wylaczona z eksploatacji ze wzgledu na zly stan techniczny. Jezdzi sie po calym miescie, to sie roznorakie cuda widzialo, zaluje ze nie mam ze soba aparatu... Ale napewno cos wrzuce!! Hey!!
famabud napisał(a):Coś mi się zdaje, że to sodowe kwadratówki z padniętymi zapłonnikami i zapakowanymi LRFami...Fotki przepiękne.
qba napisał(a):famabud napisał(a):Coś mi się zdaje, że to sodowe kwadratówki z padniętymi zapłonnikami i zapakowanymi LRFami...Fotki przepiękne.
Na pewno. Fabrycznie rtęciowe kwadratówki były bardzo rzadkie, ja takiej na żywo chyba nie widziałem, a te w których świeciły LRFy były sodowe. Jednak często padały zapłonniki, albo z braku sodówek monterzy wkręcali LRFa.
Jeśli część oświetlenia nie należy do miasta a miasto musi płacić za energię to czy miasto ma jakiś wpływ na politykę modernizacji oświetlenia danego koncernu energetycznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości