Star 200 - to już całkiem nowa maszyna!
Taką to cieszyn w wojsku jeździł!
elektryk napisał(a):W kraśnickim ZE mają jednego Stara 1142, tyle że kosz nie ma tych "krat" tylko jest całkiem "zabudowany" jak to robią w lublinkach. Zauważyłem że w lubelskim ZE mają troszkę inne kosze, które przedstawiłem w rysunku. Czym one się różnią od zwykłych![]()
Chodzi mi o ten obniżony kosz
artuled napisał(a):bardzo lubię te samochody z podnośnikiem i moim marzeniem jest się przejechać do góry i na dół ,1raz pozwolili mi usiąść na
podnośnik i całkiem fajnie bo czułem się prawie jak elektryk ,a gdyby mnie pozwolono wymieniać żarówki to by było jeszcze lepiej.
swietlik napisał(a):artuled napisał(a):bardzo lubię te samochody z podnośnikiem i moim marzeniem jest się przejechać do góry i na dół ,1raz pozwolili mi usiąść na
podnośnik i całkiem fajnie bo czułem się prawie jak elektryk ,a gdyby mnie pozwolono wymieniać żarówki to by było jeszcze lepiej.
Jak się zarejestrowałeś na forum o tematyce oświetleniowej to staraj się nie mylić lampy z żarówką...chyba, że tam macie jeszcze OBsy to przepraszam
DocBrown napisał(a):Miałeś na myśli lampy, bo to nie żarówki, to co wkręca się do oprawy (całość to oprawa) to jest lampa
Powrót do Osprzęt elektroenergetyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość