mateusz napisał(a):rtęciówko- zdaje się ,że Twoje izolatory to ceramiczne NS-80 ,mam taki jeden
A nie N-80

mateusz napisał(a):rtęciówko- zdaje się ,że Twoje izolatory to ceramiczne NS-80 ,mam taki jeden
mateusz napisał(a):Świetna kolekcja ,to są chyba w więkrzosci ,,szekle" ,te więkrze są moze do lini SN ,mniejsze NN ,ten porcelanowy z początku to chyba telefoniczny ,mam taki tylko szklany.
Na Twoim miejscu doczyścił bym je wodą z piaskiem Widze ,że zdobyłes od razu linie
neon44 napisał(a):Mnie się wydaje że cieszyn kupił wypas apart i nie chce się przyznać bo zdjęcia wypadły bardzo profi
rtęciówka napisał(a):mateusz napisał(a):rtęciówko- zdaje się ,że Twoje izolatory to ceramiczne NS-80 ,mam taki jeden
A nie N-80
Re: Izolatory
przez mateusz 9 maja 2008, 20:40
To są chyba izolatory telefoniczne. Te więkrze to mogą być STN- 2 (to udało mi się odczytać z mojego)Takich izolatorów ,szczególnie ceramiczbych jest jeszcze bardzo duzo jednak w więkrzości sa one nie używane
Wrzucę jeszcze zdjecie grupowe moich zdobyczy:
cieszyn napisał(a):Może ktoś zgadnie: - co jest na zdjęciu powieszonym na ścianie ? - i widocznym też w wizjerze tego Olympusa
kto mnie zna, ten wie - Neon na pewno, bo on chyba pierwszy pokazał ta oprawę na forum
Pokażę potem to zdjęcie z bliska, jak ktoś coś zaproponuje
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Może ktoś zgadnie: - co jest na zdjęciu powieszonym na ścianie ? - i widocznym też w wizjerze tego Olympusa
kto mnie zna, ten wie - Neon na pewno, bo on chyba pierwszy pokazał ta oprawę na forum
Pokażę potem to zdjęcie z bliska, jak ktoś coś zaproponuje
Czy to ORZ-1 na przewieszce
Powrót do Osprzęt elektroenergetyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości