Zawsze przestrzegaj zasad BHP . robisz to na wlasną odpowiedzialnosc,jesli nie jestes pewien swojego bepieczenstwa i otoczenia to skonsultuj sie z wykwalifikowanym elektrykiem inaczej mozesz byc zabójca siebie i innych! (wszelkie prawa zastrzezone)
NIe napewno nie wylacznik olejowy. Jest to tabliczka umieszczana np na szeregu latarni lub na odnodze jakiegos obwodu.Mysle ze chodzi o wydzielenie ewentualnego majatku prywatnego. WO wlasny odbiorca ??
Zawsze przestrzegaj zasad BHP . robisz to na wlasną odpowiedzialnosc,jesli nie jestes pewien swojego bepieczenstwa i otoczenia to skonsultuj sie z wykwalifikowanym elektrykiem inaczej mozesz byc zabójca siebie i innych! (wszelkie prawa zastrzezone)
Może lepiej "własność odbiorcy" ? A teraz uwaga: kompletny wariat ze mnie xD Postanowiłem ratować stare tabliczki i udało mi się na razie zrobić coś takiego: Oprócz tego udało mi się zrobić ( na razie niestety papierową ) "tabliczkę" czy bardziej naklejkę z piorunem na białym tle Może uda mi się zrobić szablony do malowania wtedy toooo...będzie pięknie/ Pozdrawiam
Moja kolekcja to głównie tabliczki i naklejki nowego typu. Kupione za śmieszne pieniądze na aukcji gdy potrzebowałem paru naklejek. Kiedyś samych metalowych posiadałem więcej ale posprzedawałem na allegroszu. Teraz metalowych zostało mi kilka sztuk.
ogólnie nie zbieram tabliczek i są one mi obojętne, ale ta była nietypowa (nigdy nie widziałem tej wersji tłoczonej na aluminium) w dodatku w bardzo dobrym stanie, wiec postanowiłem coś z nia zrobić
oczywiście to nie jest moje ostatnie słowo będę relacjonował postęp prac
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam