Luk napisał(a):może widocznie dlatego że często je włączałem i wyłączałem? Już sam nie wiem...
A co ma piernik do wiatraka?

Luk napisał(a):może widocznie dlatego że często je włączałem i wyłączałem? Już sam nie wiem...
trojmiejski napisał(a):Czy można prosić o fotkę tej oprawy bez klosza? Bo się tak zastanawiam czy świetlówka liniowa 20W ze statecznikiem nie zmieściłaby się. Świecenie żarówkami wyjdzie drogo, a kompakty dają męczące oczy światło co osobiście doświadczam gdyż rodzina żarówek i rur nie chce (żarówki ze względu na prądożerność, a rury ze względu na "zerową estetyczność").
trojmiejski napisał(a):...a rury ze względu na "zerową estetyczność").
amisiek napisał(a):Nie, to nie jest normalne. Mam belki, które wiszą już 4 lata i mają się dobrze. To jakiś bubel trafiłeś. A świetlówki 840 są dobre do garażu czy czegośtam, do pomieszczeń to koniecznie De Luxe lub lepiej.
Whites86 napisał(a):do garażu to 865
amisiek napisał(a):Whites86 napisał(a):do garażu to 865
A to też, zależnie od potrzeb i gustu.
amisiek napisał(a):Myślę, że De Luxe 965 spełni Twoje oczekiwaniaU mnie w przedpokoju sprawdza się bardzo dobrze razem z Narvą Oceanic na podwójnej belce.
Powrót do Nowe oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości