Oto lampa, która sobie wisi u mojej babci w jakimś pokoju. Jest oczywiście z PRLu. Spotkał ją jeszcze ktoś gdzieś? Ja dokładnie taką samą widziałem jeszcze kilka lat temu w Świnoujściu w pewnym ośrodku wypoczynkowym

Luk napisał(a):Chyba nie ma takiego tematu z tą lampą... w każdym bądź razie takiego nie spotkałem
Oto lampa, która sobie wisi u mojej babci w jakimś pokoju. Jest oczywiście z PRLu. Spotkał ją jeszcze ktoś gdzieś? Ja dokładnie taką samą widziałem jeszcze kilka lat temu w Świnoujściu w pewnym ośrodku wypoczynkowym
cieszyn napisał(a):Może przejdę się po osiedlowych śmietnikach i znów coś wypatrzę, jak kiedyś ???
(Wam tez polecam)
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Może przejdę się po osiedlowych śmietnikach i znów coś wypatrzę, jak kiedyś ???
(Wam tez polecam)
Faktycznie, ludzie czasem wyrzucają to, co nie jest im potrzebne, a nie jest zniszczone itd.
cieszyn napisał(a):Znam jednego lekarza - fanatyka starych telewizorów i radia.
On często obchodzi śmietniki w mieście, odwiedza punkt oddawania wielkogabarytowych odpadów miejskich (a tam sie trafiają stare TV i radia), po czym z łupami przytroczonymi do roweru z obu stron, wraca do domu. On je potem restauruje, naprawia i uruchamia . TO JEST PASJA!
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Znam jednego lekarza - fanatyka starych telewizorów i radia.
On często obchodzi śmietniki w mieście, odwiedza punkt oddawania wielkogabarytowych odpadów miejskich (a tam sie trafiają stare TV i radia), po czym z łupami przytroczonymi do roweru z obu stron, wraca do domu. On je potem restauruje, naprawia i uruchamia . TO JEST PASJA!
Też miałem podobnego bzika, ale się przerzuciłem na oprawy i tak już zostało
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości