mateusz napisał(a):Ja tam bym chciał ,żebyś opowiedział![]()
no to uważaj, bo jak pracownicy muzeum obejrzą nasza stronkę to do Ciebie zapukają do drzwischowka został zabrany przez pracownika ochrony muzeum, nie wiem, czy legalnie
Michal napisał(a):Ja bym żyrandol z taką historią zostawił ze świeczkami.Według mnie 200 zł za przeróbkę to nie wygórowana cena,domyślam się,że było przy tym naprawdę dużo pracy.
cieszyn napisał(a):A propos - a ile to cudo waży?
Z czego jest zrobione?
rtęciówka napisał(a):Michal napisał(a):Ja bym żyrandol z taką historią zostawił ze świeczkami.Według mnie 200 zł za przeróbkę to nie wygórowana cena,domyślam się,że było przy tym naprawdę dużo pracy.
Też nad tym myślałem, ale chcąc zawiesić go w pokoju... ze świeczkami byłoby ciężko
cieszyn napisał(a):A propos - a ile to cudo waży?
Z czego jest zrobione?
Nie ważyłem dokładnie, ale na oko ze 40 kg. Jest wykonany W CAŁOŚCI z mosiądzuBardzo ciężki, aż nie wiedziałem na czym go zawiesić
cieszyn napisał(a):Musisz mieć solidne umocowanie w suficie, najlepiej pręt fi 12 na wylot, do sąsiada, i u niego w podłodze schowana: szeroka podkładka i 2 nakrętki![]()
![]()
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości