leon0785 napisał(a):neon44 napisał(a):ORy były też produkowane w wersji na żarówki z gwintem E40 o ile się nie mylę
Zgadzam się z tobą Neonie widziałem takie były kiedyś u mnie w kościele a świeciły w nich LRF 250 W
O, to jakiś porządny ksiądz

leon0785 napisał(a):neon44 napisał(a):ORy były też produkowane w wersji na żarówki z gwintem E40 o ile się nie mylę
Zgadzam się z tobą Neonie widziałem takie były kiedyś u mnie w kościele a świeciły w nich LRF 250 W
Whites86 napisał(a):leon0785 napisał(a):neon44 napisał(a):ORy były też produkowane w wersji na żarówki z gwintem E40 o ile się nie mylę
a nie mixy ? umiescic LRFa w takiej oprawie to jest problem bo statecznik niejest malych rozmiarów a trzeba go gdzies ukryć
CDM napisał(a):Tak, w poznańskiej farze są normalne żyrandole, w których najpierw były LRF 400, potem phenningi, a teraz mi to wygląda na jakieś MH
slaweklampy napisał(a):Powinno się wskrzesić produkcję takiej oprawy na niezintegrowane świetlówki kompaktowe.
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości