JeD napisał(a):Szkoda mi go, do czegoś się przynajmniej nadaje a nie tylko do żarówek 150W
Więc wkręć w niego 150tki. Ciekawe czy wytrzyma.
JeD napisał(a):Szkoda mi go, do czegoś się przynajmniej nadaje a nie tylko do żarówek 150W
JeD napisał(a):Na szczęście tego nie muszę robić, mój żyrandol akceptuje normalne żarówki
qba napisał(a):JeD napisał(a):Na szczęście tego nie muszę robić, mój żyrandol akceptuje normalne żarówki
Chyba każdy takie akceptuje, który ma oprawkę E 27.
Widocznie to nie było dziadostwo, skoro taki znak otrzymało, produkowane było przez ok 15 lat i też sporo egzemplarzy zachowało się do dzisiaj w całkiem niezłym stanie. Dziwi mnie, że współczesne wyroby oprawopodobne z Ikei, Obi czy Praktikera taki znak otrzymały i zostały dopuszczone do powszechnej sprzedaży.Elektroservice napisał(a):Że też takie dziadostwo otrzymało znak jakości
JeD napisał(a):Dobry produkt? Heh
Beton napisał(a):JeD napisał(a):Dobry produkt? Heh
No dobra, ale jakbyś powkręcał do swojego tak mocne żarówki, jak tutaj musiały siedzieć, to byś zbierał stopiony plastik z podłogiReszta dokładnie jak napisał powyżej qba.
qba, w ogóle podziwiam, że chce Ci się wstawiać jeszcze te zdjęcia, wiedząc, że znowu będzie taka sama reakcja![]()
Ale mnie bawią zawsze te forumowe nagonki na te żyrandole. Tylko lecieć po popcorn.
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości