@Jed
Prawda. W mojej szkole OWFy są wymianie gdy tylko jest okazja. Jeden w nich wybuchł nawet podczas egzaminu zawodowego (oczywiście brązowy klosz też spadł i roztrzaskał się jak szkło)
Elektroservice napisał(a):Ja tam jednak mam odmienne zdanie. Pokruszone boczki i klosze w OKNach to też częsty widok. W ogólniaku do którego chodziłem były OKNy i klosz mi raz spadł na łebPo tej akcji osobiście wszystkie pozostałe 4 klosze zdemontowałem bo też ledwo co się trzymały. W wakacje między 2 a 3 (i zarazem ostatnią klasą) był remont tej sali gdzie wisiały OKNy i o zgrozo nie zostały wymienione jednak problem spadających kloszy został rozwiązany - klosze zostały przypięte trytytkami
Część opraw nie miała w ogóle boczków ale po remoncie każda miała klosz
Elektroservice napisał(a):Ja tam jednak mam odmienne zdanie. Pokruszone boczki i klosze w OKNach to też częsty widok. W ogólniaku do którego chodziłem były OKNy i klosz mi raz spadł na łebPo tej akcji osobiście wszystkie pozostałe 4 klosze zdemontowałem bo też ledwo co się trzymały. W wakacje między 2 a 3 (i zarazem ostatnią klasą) był remont tej sali gdzie wisiały OKNy i o zgrozo nie zostały wymienione jednak problem spadających kloszy został rozwiązany - klosze zostały przypięte trytytkami
JeD napisał(a):Elektroservice napisał(a):Ja tam jednak mam odmienne zdanie. Pokruszone boczki i klosze w OKNach to też częsty widok. W ogólniaku do którego chodziłem były OKNy i klosz mi raz spadł na łebPo tej akcji osobiście wszystkie pozostałe 4 klosze zdemontowałem bo też ledwo co się trzymały. W wakacje między 2 a 3 (i zarazem ostatnią klasą) był remont tej sali gdzie wisiały OKNy i o zgrozo nie zostały wymienione jednak problem spadających kloszy został rozwiązany - klosze zostały przypięte trytytkami
Po prostu jakiś niemota to konserwował i uszkodził przy mocowaniu
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość