qba napisał(a):JeD napisał(a):To dość żałosne, że osoba w takim wieku ma atak padaczki na widok oddzielnego zdania na temat tego shitu :*
Dla ciebie shitem jak widzę to jest każda oprawa wewnętrzna, która jest na żarówki i która nie jest współczesną produkcją. Nie tylko te żyrandole, których modeli i producentów nawet nie rozróżniasz, wrzucając wszystkie do jednego wora, a np w żyrandolach Polam Gdańsk czy Polam Pułtusk z blaszanymi odbłyśnikami nic się nie przypalało i nie żółkło, bo nie miało co.
To naprawdę kochane, że tak przeglądasz i pamiętasz moje zdanie o oprawach wnętrzowych z PRL, to bardzo miłe kolego

Myślisz, że z powodu tego dość emocjonalnego i chaotycznego posta zmienię swój pogląd? Przykro mi koluniu, nie. Po pierwsze nie masz absolutnego, merytorycznego prawa mówić mi co mogę mówić, a co nie. To nie forum wychwalania złomu, tylko forum dyskusyjne. Przykro mi, że muszę to tłumaczyć tak wytrawnemu graczowi

Twoja nie wątpliwie obszerna wiedza na temat kawałków żółciejącego plastiku, nie zmieni tego, że mamy taką samą możliwość wyrażania poglądów na temat dany w temacie tego wątku

Rozumiem, że z powodu tego, że w jednych nic nie żółknie bo nie ma co żółknąć nie mogę komentować tych wytworów? no no...smuteczek. Drogi Qba miałem takie reflektorki, widziałem u innych i nie podobają mi się i mam prawo o tym mówić. Uważam je za badziewne jak wiele osób przede mną, więc nie napinaj się jak sznurek w owych żyrandolach, bo nic Ci to nie da

Jak jeszcze będziesz miał jakieś obiekcje na mój temat to po prostu napisz to wprost na PW

Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode