Chyba takie oprawy lub podobne są lub były w klinice na rogu Wita Stwosza i Ceglanej w Katowicach. Neon może Ty wiesz, czyt tam są właśnie takie i czy jeszcze wiszą
Kondziu napisał(a):Posiadam taką oprawe OKZ 2x 20w z kloszem pryzmatycznym i teraz mam pytanie czy jak zamontuje w niej dławiki dwie sztuki 1 x 18w żeby jak sie jedna przepala to zeby druga swieciła normalnie chodzi mi o to czy jesli beda przystosowane tylko do 18w czy 20w bedzie normalnie działac czy musi być wzmianka typu 1 x18w/20w czekam na info poniewaz w hurtowni byłem i były tytlko 1x18w i jak sie pytałem w hurcie to powiedziano ze nie moze być do 20w jak to jest w tym przypadku czekam na opszerne informacje
ousd napisał(a):Bee... mi w Lenie 1x 36w 40stka świeciła bez problemutylko musiałem urwał gniazdo startera i wrzucić je do środka
Napisz jaki to producent
MRP200 napisał(a):Najlepiej zamontować dwa FL-2000. Są typowe do rur 20 W. Nie są już produkowane ale można je jeszcze kupić. Na allegro trafiają się czasami.
MRP200 napisał(a):Najlepiej zamontować dwa FL-2000. Są typowe do rur 20 W. Nie są już produkowane ale można je jeszcze kupić. Na allegro trafiają się czasami.
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości