Taaak.... Obecnie demontuję dość dużą ilość identycznych opraw...ciekawe co z tym zrobię..slaweklampy napisał(a):A oto moja oprawa WOS60, którą znalazłem.
Whites86 napisał(a):ja zazwyczaj zachowuje 2 sztuki na wszelki wypadek reszte wywalam w kibel
CDM napisał(a):Tak..a pomyśleć,że mam jeszcze kilka zupełnie nowych, nieużywanych kloszy....
Kazali mi je wywalić... ale w sumie trochę szkoda..leon0785 napisał(a):CDM napisał(a):Tak..a pomyśleć,że mam jeszcze kilka zupełnie nowych, nieużywanych kloszy....
CDM jak nie masz co z nimi zrobić to ustaw je np. na jakimś murku zaopatrz się w wiatrówke i trenuj celność to dobre na stresy
CDM napisał(a):Kazali mi je wywalić... ale w sumie trochę szkoda..leon0785 napisał(a):CDM napisał(a):Tak..a pomyśleć,że mam jeszcze kilka zupełnie nowych, nieużywanych kloszy....
CDM jak nie masz co z nimi zrobić to ustaw je np. na jakimś murku zaopatrz się w wiatrówke i trenuj celność to dobre na stresy
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość