Dyskusje na temat sygnalizatorów świetlnych na skrzyżowaniach, podświetlanych znakach drogowych i wszelkich innych podświetlanych oznaczeniach na zewnątrz
a, tak, to sorry, już myślałem, że trzeba by Ci zafundować okularki jakieś, he, he
No to może jak będziesz w POznaniu, to się kopnij na Towarową, z dworca PKP to 5 minutek ledwie, a jakie przeżycia Cię ogarną ! (mnie ogarnęły) Jeszcze nie wszystkie foty z tego tam placu pokazałem . . .
W 93 roku ta trumienka świeciła non stop, a był taki czas,że w tym miejscu brakowało jednego, czy dwóch słupów i ona spełniała rolę jedynego oświetlenia ulicznego. Tego PKS-u nie widziałem świecacego nigdy.
pewnie świecił tylko do pierwszej awarii świetlówki i cześć Potem się nikomy juz nie chciało jej wymieniać, znak jest duży, więc uznano, że i tak go dobrze widać, nawet bez podświetlenia
Wczoraj znalazłem dwa działające znaki, oznaczające wjazd do podziemnego garażu.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku